Федерация бильярдного спорта Украины
Стремись к лучшему! Играй с лучшими! Будь лучшим!
 
/ Новости бильярдного спорта / Благодійні змагання з більярдного спорту на підтримку ЗСУ. Всеукраїнські змагання зі спортивного більярду „Комбінована піраміда”. Підсумки.

 

Сьогодні в більярдному клубі «Лідер» (місто Київ) відбулися півфінали і фінал благодійних змагань з більярдного спорту на підтримку ЗСУ - Всеукраїнські змагання зі спортивного більярду „Комбінована піраміда”.

Обидва півфінали видалися дуже напруженими і закінчилися в вирішальних партіях. В матчі Дмитро Белозеров – Павло Радіонов перемогу з рахунком 5:4 отримав Дмитро. А в паралельному півфіналі між Андрієм Клестовим і Андрієм Родіоновим переміг Андрій Клестов – 5:4.

В фіналі між Адрієм Клестовим і Дмитром Белозеровим Андрію з самого початку гри вдалося захопити ініціативу і повести з рахунком 4:0 по партіям. Після цього Дмитро зміг виграти одну партію, але цього виявилося замало і Андрій Клестов зміг довести фінальну гру до своєї  перемоги 5:1 і стати переможцем змагань.

Вітаємо переможця, призерів змагань з гарним виступом і бажаємо їм нових перемог.

Організатори висловлюють подяку генеральному спонсору змагань - Автомагістраль Південь, партнерам змагань: Vigor Studio, БК«Лідер»,  БК«Платон».

За допомогою благодійних внесків будуть придбані 2 дизель генератори для ППО-Південь, м. Одеса.

Всіх учасників, глядачів, любителів більярду вітаємо з тим, що свято більярду відбулося. Життя продовжується. Перемога буду за нами!

Сітка змагань доступна за ПОСИЛАННЯМ

 
 
 

Партнеры

 

         БК "ПРОМЕНАДА"       Бердянский завод резинотехнических изделий

    Национальная федерация бильярда Грузии  

 Національна федерація снукера України