Федерация бильярдного спорта Украины
Стремись к лучшему! Играй с лучшими! Будь лучшим!
 
/ Новости бильярдного спорта / Благодійні змагання з більярдного спорту на підтримку ЗСУ. Всеукраїнські змагання зі спортивного більярду „Комбінована піраміда”. Звіт. Другий день змагань.


Другий день турніру

Цей день приніс багато цікавих зустрічей, до столу вийшли гравці, які грали свої матчі по нижній сітці за вихід в 1/8 фіналу. Центральними зустрічами були: Білозеров - Денисов та Перкун - Тарновецький. На жаль, ми не бачили матч Дмитра з Владиславом, але дуже швидко і впевненно з рахунком 3-0 Білозеров переміг, і вийшов на Артема Матвійчука. А ось матч Володимира з Ярославом був у прямому ефірі, і він проходив, як і очікувалось, у низькому темпі з багатьма відіграшами.

Тарновецький вів 2-0, Перкун партію відіграв, але врешті решт Ярослав довів матч до перемоги, 3-1 і "Торнадо" виходить на Авдєєва.

Пари 18 фіналу: Матвійчук - Білозеров, Гоменюк - Петраш, Цілик - Тюпа, Радіонов - Сивохін, Клестов - Жуковський, Гасімов - Осипенко, Коваленко - Родіонов, Авдєєв - Тарновецький.

Білозеров грав з Артемом Матвійчуком і був великим фаворитом, але не варто забувати що перед цим матчем Артем переміг не менш відомого Ярослава Тарновецького і здавалося, що Артем дасть бій Дмитру, але як Артем не намагався забивати

"космічні" свояки, сьогодні Дмитро сильніше, 4-1 (останню партію Білозеров зробив з кия).

Гоменюк - Петраш. Гоменюк був явним фаворитом, тим більш у "комбіновану піраміду", але Петраш продемонстрував дуже сильну тактичну гру і збив "кладку" Нікіті, і ось - одна з найгучніших сенсацій турніру. Перемога Петраша 4-2.

Цілик переміг Тюпу 4-1, Павло Радіонов 4-0 з Сивохіним, перемога Клестова 4-0 над Жуковським, Родіонов з рахунком 4-1 переміг Коваленко Сергія, Ярослав Тарновецький не без проблем (матч продовжувався більше 3 годин) переміг

Авдєєва 4-1. Неочікуваним результатом стала перемога Раміна Гасімова над Дмитром Осипенко, протягом матчу Дмитро вів 3-1, але поступився у контрі.

1/4 фіналу: Білозеров - Петраш, Цілик - Радіонов, Клестов - Гасімов, Родіонов - Тарновецький.

 

Сергій Петраш показав і так дуже крутий результат, тим більш у гру однією кулею, з Дмитром у нього просто не було шансів, Білозеров на будь-який смак забивав кулі і близько за годину переміг 4-0. Цілик весь матч був попереду с Павлом Радіоновим 2-0 та 3-2, але Павло показав стійкий характер і зміг перемогти у контровій партії. Гасімов дав бій Клестову, практично у кожній партії були шанси у Раміна, але переміг Клестов 4-1. Останніми закінчували свій матч Андрій Родіонов і Ярослав Тарновецький, Андрій був попереду 3-2, але Ярослав зрівняв рахунок у матчі, у контровій партії був 7-2 попереду, але Андрій звершив "камбек турніру" і виграв 8-7, за що і отримав нагороду від організаторів.

 

Джерело: perkunklestov.info  

 
 
 

Партнеры

 

         БК "ПРОМЕНАДА"       Бердянский завод резинотехнических изделий

    Национальная федерация бильярда Грузии  

 Національна федерація снукера України