Федерация бильярдного спорта Украины
Стремись к лучшему! Играй с лучшими! Будь лучшим!
 
/ Новости бильярдного спорта / Благодійні змагання з більярдного спорту на підтримку ЗСУ. Всеукраїнські змагання зі спортивного більярду „Комбінована піраміда”. Звіт. Завершальний день змагань.

Завершальний день турніру півфінальні матчі та фінал

У півфіналах були наступні пари: Андрій Клестов - Андрій Родіонов та Дмитро Білозеров - Павло Радіонов. В обох матчах були невеличкі фаворити - Клестов і Білозеров, але фінал міг бути неочікуваним. Клестов після 4 партій був попереду 3-1 і вів 7-5 у 5 партії, але поступився і програв наступні дві, і рахунок став 3-4 вже на користь Андрія Родіонова, і вже якось здавалось, що Родіонов переломив матч, але 8-0 у 8 партії та 8-1 у контровій і Клестов у фіналі.

Дмитро Білозеров, просто шаленою кладкою перегравав Радіонова, рахунок був 3-0 за партіями і 7-1 по кулях, і тут "почалось", Білозеров практично бив усе, а Павло по кулі забивав і виграв партію. Потім виграв ще дві і рахунок став 3-3.

Після перерви Білозеров вийшов вперед 4-3, але Радіонов зрівняв і контра, 4-4. Павло забиває першу кулю, але не дуже якісно відіграється і стає дуже складний свій у центральну лузу, Дмитро напевно тому і є Чемпіоном Світу, якщо навіть у такій складній ситуації в матчі може забити все! Після забитого свояка у центр він підбиває всю піраміду і робить 5 куль з кия, та після декількох відіграшів закінчує матч на свою користь.

Хочеться сказати що і Андрій Родіонов, і Павло Радіонов продемонстрували дуже якісну і красиву гру, за що їм велика подяка.



Фінал

На сьогодні, Клестов та Білозеров, напевно, два найсильніших гравця України, але все ж таки як і у першому матчі, так і у фіналі фаворитом був саме Дмитро. У гру однією кулею у нього набагато більше досвіду та розуміння гри. Матч проходив до 5 перемог і дуже несподівано Дмитро обрав ну дуже захисну стратегію, напевно, Білозеров намагався збити "кладку" Андрію та переграти саме у позиційній грі, але Клестов також дуже якісно вміє відігруватись і у цьомо компоненті, якщо і програва то не дуже сильно, а ось у "кладці", саме у фіналі був набагато сильніше. Андрій вів 2-0 і напевно третя партія стала вирішальною, рахунок був 7-7 і була дуже довга позиційна боротьба, потім обидва гравця намагалися забити, але вже напевно не було сил забивати, і після стількох відіграшів, врешті решт забиває Клестов, 3-0 і перерва. Після перерви Дмитро різко переключився на "ультро-атакувальну гру", але після неточного разбою та атаки, Андрій у два підходи зібрав партію, рахунок 4-0.

Білозеров партію відіграв, але... хто бачив фінал Андрія з Дмитром у вільну піраміду два роки тому, міг подумати, що можливо і цього разу буде "супер камбек" (нагадаємо тоді Андрій до 10 перемог вів 6-2 та 8-4, але поступився 10-9), але

сьогодні Дмитро знаходиться не у кращій своїй формі (це перший турнір Дмитра з початку війни). Клестов виграє з рахунком 5-1 і стає першим переможцем цього турніру!


Організатори казали, що будуть намагатсь регулярно проводити такі змагання.

Хочеться подякувати Генеральному спонсору "Автомагістраль Південь", партнерам турніру: Vigor Studio,БК "Лідер" та БК "Платон", співорганізатору - Дмитру Білозерову, головному судді змагань Безносюку Олександру, та суддям Петру Добровольскому і Ігору Іванченко (кожен ТВ матч був з суддею біля столу).

Авжеж, найбільша дяка Зброїним Силам України, без них ми би не мали можливість ні грати, ні жити!


Слава Україні! Слава Нації! Та далі ви самі знаєте що...)

Далі буде ще цікавіше!


#perkunklestov_info #avtomagistral

 

Джерело: perkunklestov.info

 
 
 

Партнеры

 

         БК "ПРОМЕНАДА"       Бердянский завод резинотехнических изделий

    Национальная федерация бильярда Грузии  

 Національна федерація снукера України